Historische Scheepswerf Meerman

Deze werf is de oudste nog werkende werf in Zeeland, gesticht in 1763. Nu gerestaureerd als een werkende museumwerf. In de loodsen wordt het verhaal van tweehonderd jaar scheepsbouw verteld aan de hand van de oude gereedschappen en machines, en door middel van een video presentatie. Op de wagenhelling wordt gewerkt aan het onderhoud van traditionele schepen, en in de bouwloods is te zien hoe het scheepsbouwersambacht in de praktijk werd uitgeoefend.

symbool adres Zuidwal 63,  4341 CH  Arnemuiden
symbool telefoonnummer 0118-795324
symbool openingstijden

1/4 tot 31/10 wo en za 13.00 tot 17.00 uur. Groepen (vanaf 10 personen) het gehele jaar op afspraak.

€ 4,50; kinderen tot 12 jaar gratis; groepen vanaf 10 personen € 4,00;
Combikaart met Museum Arnemuiden € 7,00;